Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En række danske restauranter retter nu skarp kritik mod Wolt og fremhæver, hvordan leveringsplatformens forretningsmodel presser indtjeningen. Det skriver DR.

Ifølge William Jansen, administrerende direktør i kæden Garbanzo, pålægger Wolt restauranterne at tage samme pris for maden på platformen som i restauranten – også selvom Wolt beholder op mod 30 pct. i kommission.

Flere restauranter mener, at Wolts dominans på markedet gør det vanskeligt at sige fra, da tilstedeværelse på platformen giver synlighed og omsætning.

Wolt afviser kritikken og understreger, at restauranter frit kan fravælge samarbejdet, hvis de er utilfredse med vilkårene.

Læs hele historien på dr.dk

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind