Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sidste år kunne man købe snacks, morgenmad og deltage i langbordsmiddage på Eco Beach Camp, men i år tager Restaurant Kadeau, som er indehaver af glampingpladsen, det næste skridt og åbner en ægte restaurant på Balka Strand. Det skriver Bornholmsk Tidende.

Restaurant Dunes åbner den 19. juni sammen med teltpladsen, og det skal være et uformelt, smagfuldt og afslappet spisested midt i klitterne.

Køkkenchefen er allerede fundet, og det bliver Bastian Ganjavi, som har en baggrund i Silberbauers Bistro i København.

Restauranten er som udgangspunkt under åben himmel, men på dage hvor det bornholmske vejr viser sig fra sin mere ustadige side, byder Restaurant Dunes også på overdækkede spiseområder.

Læs hele historien på tidende.dk

Ny chef for Destination Bornholm

Anders Wiberg overtager posten som direktør for Destination Bornholm efter Gitte Tvilling, der fratræder af personlige årsager. Han har været ansat i organisationen siden august og træder nu ind som konstitueret direktør.

Log ind