Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Brian Mark Hansen, køkkenchef på Søllerød Kro og vinder af Bocuse d'Or 2021, er blandt de udvalgte kokke, der deltager i Restaurant All Stars på Bornholm fra den 19. til 21. juni. Det skriver Sjællandske Nyheder.
Eventet er en ny del af kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem og samler tidligere konkurrencekokke i et fælles gastronomisk format. Brian Mark Hansen har stået i spidsen for det anerkendte køkken på Søllerød Kro siden 2013 og ser frem til at tage del i madfestivalen med fokus på god smag og faglig fordybelse.
Under sit ophold på Bornholm vil han ikke deltage i konkurrencen, men i stedet fungere som gæstekok. Arrangementet bliver ifølge ham selv en mulighed for at skabe retter, der bygger på solidt håndværk og personlig stolthed.
Læs hele historien på sn.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hoteller hitter blandt investorer i 2025
25-05-2025
-
Kadeau åbner restaurant på Balka Strand
25-05-2025
-
Imperial Hotel fremstår som nyt efter millionrenovering
25-05-2025
-
Emma fik en Michelin-stjerne 81 dage efter restaurantåbning
25-05-2025
-
Bornholm Hotels øger overskud og investerer i øens udvikling
25-05-2025
-
Strandhotel sætter rekord og investerer i fremtiden
25-05-2025
-
Forladt handelsskole i Viborg udbydes med hotelmulighed
25-05-2025