Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I disse dage er Tivoli vært for Food Festival, hvor mad og drikke er i centrum. Festivalen finder sted fra 17. til 25. maj.
Festivalen åbnede med en nordjysk fiskeauktion og byder blandt andet på DM i blindsmagning og DM i alkoholfri øl. Gæster kan desuden opleve en særlig bouillabaisse-middag i Nimb Brasserie tilberedt af kokke fra Marseille.
På Plænen præsenteres lokale råvarer fra hele Danmark, og hver destination ledsages af langbordsmiddage med kokke som Dak Wichangoen og Francis Cardenau. I HTH Livekøkkenet optræder navne som Thomas Castberg, Etienne Lemaitre og Håkon Solbakk.
Der er også fokus på børnefamilier med legekøkken, madskattejagt og aktiviteter for de mindste – herunder barselshygge med økologisk babymad fra Michelin-kokke. Tivoli Food Festival tiltrak over 40.000 gæster sidste år og er i år udvidet med flere oplevelser og smagsindtryk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hoteller hitter blandt investorer i 2025
25-05-2025
-
Kadeau åbner restaurant på Balka Strand
25-05-2025
-
Imperial Hotel fremstår som nyt efter millionrenovering
25-05-2025
-
Emma fik en Michelin-stjerne 81 dage efter restaurantåbning
25-05-2025
-
Bornholm Hotels øger overskud og investerer i øens udvikling
25-05-2025
-
Strandhotel sætter rekord og investerer i fremtiden
25-05-2025
-
Forladt handelsskole i Viborg udbydes med hotelmulighed
25-05-2025