Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Flere unge i praktik har givet værdi både for Gastromé og for de unge selv.

Bag indsatsen står adm. direktør, Nanna Panduro, der med psykologfaglig baggrund har fokus på at skabe trygge rammer og succesoplevelser for praktikanter – ofte med diagnoser som angst eller ADHD.

Et aktuelt eksempel er 15-årige Elliot, der kombinerer skolegang med praktik og fortæller, hvordan det har forbedret både humør og motivation.

General manager Søren Jakobsen ser en stor gevinst i at inkludere unge i et travlt restaurantkøkken med faste strukturer og klare opgaver.

Gastromé opfordrer nu andre i branchen til at tænke praktikanter ind som en strategisk del af driften for at hjælpe unge videre i livet.

Drikkepenge skaber debat: "Der er intet odiøst i at sige nej tak"

Jeppe Møller-Herskind fra HORESTA deltog i TV2 Nyhedernes indslag om drikkepenge og understregede, at det skal være helt frivilligt at give lidt ekstra som anerkendelse for god service. Kortterminalernes drikkepengefunktion deler både gæster og branchefolk.

Log ind