FoodExpo, der ligger lokaler til Årets Kok og Årets Tjener i år, har lejlighedsvist fået tildelt det Økologiske Spisemærke i sølv.
Konkurrencen er et af højdepunkterne inden for restaurantbranchen herhjemme, og i år har konkurrencekøkkenet, der bygges til formålet, ovenikøbet fået Det Økologiske Spisemærke i sølv.
At restauranten får Det Økologiske Spisemærke i sølv understreger branchens stigende bevidsthed og engagement i bæredygtige og kvalitetsbevidste fødevarevalg.
Det Økologiske Spisemærke findes i tre kategorier og et sølvmærke betyder, at 69-90 procent af den mad, der vil blive serveret under konkurrencen er økologisk.
Årets Kok og Årets Tjener bliver afviklet i Messecenter Herning som en del af FoodExpo d. 17. marts 2024.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse
08-05-2024
-
Midlertidig lempelse af kontantreglen
08-05-2024
-
Overnatningsrekord for hotellerne i første kvartal
08-05-2024
PRESSEKLIP
-
Sunset Boulevard tester nyt stort skridt mod emballagefri dine-in
08-05-2024
-
Balder indgår lejeaftale med Go Hotels på Hotel Østerport
08-05-2024
-
Skagens største hotel bygger for tocifret millionbeløb
08-05-2024
-
Strawberry udvider sin portefølje i Danmark med The Reef
08-05-2024
-
Stort hotel slår dørene op efter gennemgribende renovering
08-05-2024
-
Ny ansøgningsrunde: 82 millioner kroner skal uddeles til kyst- og naturturismen
08-05-2024