Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
25-årige Sebastian Holberg Svendsgaard fra Ringsted vandt onsdag som den yngste kok nogensinde, og sammen med sin commis Phillip Nilsen og resten af det danske hold, EM for kokke, Bocuse d'Or Europe i Trondhjem i Norge. Det skriver Sjællandske Medier.
En bedrift, der endnu engang lod Danmark indtage en førende position inden for verdensgastronomien, og en hæsblæsende foreløbig kulmination på et helt liv i madens tegn og syv måneders intens træning.
Læs hele historien på www.sn.dk – kræver abonnement
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Branche frygter prisen for pant på takeaway-emballage, men café er vild med idéen
02-05-2024
-
Milling henter kendt ansigt til sin bestyrelse
02-05-2024
-
Dansk fastfoodkæde bakker op om tre borgmestre: Vi skal have genanvendelig emballage i hele branchen
02-05-2024
-
Populære restaurantkæde satser stort: Åbner helt nyt spisested i hjertet af byen - med ét særligt fokus
02-05-2024
-
Lalandia udskyder badehotel til fordel for stort projekt
02-05-2024
-
Mesterskaber kommer til Horsens: Får stor betydning for turismeomsætningen
02-05-2024
-
Op mod 200 siddepladser og 20-25 nye job: Her skal Søndervigs næste restaurant placeres
02-05-2024