Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Ronny Saul ved udgangen af oktober fylder 50 år, kan han også fejre 10-års jubilæum i Jespers Torvekøkken, hvor han er direktør.
Grønnere, sundere og mere klimavenlig mad er kernen i forretningen, og sidste år lancerede køkkenet en bæredygtighedsstrategi med fokus på blandt andet at optimere vareindkøb, reducere ressourceforbrug og rådgive kunderne i, hvordan de kan reducere deres madspild.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024